Ny långivare SMS Pengar

2020-08-24 

Nu finns en ny långivare hos Pengy. Du kan läsa recensionen om SMS Pengar för att få mer information om lånet.

SMS Pengar tillhandahåller ett snabblån i form av en kontokredit. Varumärket drivs av GF Money som har flera varumärken kring snabblån/smslån.

SMS Pengar har varit aktiv sedan 2007 och är en väletablerad långivare med flexibelt återbetalningssystem och integration via BankID.

En fördel med SMS Pengar är att de även har direktbetalning till väldigt många banker vilket gör att utbetalningen går snabbt.

Vi på Pengy har som mål att recensera och jämföra samtliga lån på den svenska marknaden för att du som konsument skall ha möjlighet att hitta det bästa lånet.

Av Johan Andersson
Innehållsredaktör
Johan har flerårig erfarenhet av att bevaka lånbranschen. Han har ett stort intresse för privatekonomi, investerar och bevakar dagligen aktier och fonder. För Johan är det en självklarhet att hjälpa andra att bli ekonomiskt oberoende och ha mer pengar över i plånboken.
Jämför lån nu

Hur mycket vill du låna?

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram