Om Pengy

Vårt mål är enkelt: Att samla alla seriösa långivare i Sverige i en enkel överskådlig översikt, så att du som konsument snabbt kan hitta det bästa lånet efter dina villkor och därmed spara pengar på dyra räntekostnader.

Vi på Pengy brinner för privatekonomi och att hjälpa konsumenter att ta bättre ekonomiska beslut.

Tack vare internet finns det en uppsjö med aktörer som lånar ut pengar, säljer försäkringar och erbjuder sparkonton. Att navigera detta nätverk av aktörer är svårt och tar tid.

Med modern teknik vill vi på Pengy att det skall vara enkelt och snabbt att ta dessa beslut, så att du kan få tid över till annat än att tänka på privatekonomiska beslut.

Så fungerar Pengy

Pengy samlar dagligen in data från samtliga aktörer vi jämför för att säkerställa att all information är korrekt.

Vi arbetar med modern teknik som varje dag hämtar in data, verifierar, analyserar och lagrar detta i vår databas.

Varje jämförelse är skapad för att vara så tydlig som möjligt för dig och skall vara snabb och enkelt att använda.

I våra jämförelser kan du ändra flertalet parametrar för att få fram rätt leverantör utefter dina villkor.

Våra samarbeten

Pengy samarbetar med Sveriges största företag inom privatekonomi. Vi är stolta att kunna erbjuda bra erbjudanden till dig som använder tjänsten men också leverera resultat till våra samarbetspartners.

Om ni är intresserade av ett djupare samarbete, tveka inte att höra av er till oss!

Att jobba på Pengy

Pengy är ett ungt men ambitiöst företag. Vi söker alltid efter personer med brinnande intresse för privatekonomi och viljan att skapa nya innovativa tjänster på internet.

Vi arbetar med modern, spännande teknik där automatisering ligger högt i fokus.

Våra medarbetare är kvalitetsmedvetna och gör alltid sitt yttersta för att skapa den absolut bästa tjänsten på marknaden.

Hos Pengy är det högt i tak och mycket frihet med ansvar att påverka och förbättra våra tjänster.

Tycker du om att skriva om ekonomi? Då är du välkommen att skicka in en ansökan till oss! Vi söker ständigt skribenter och innehållsredaktörer till vårt team på timbasis, deltid och heltid.

Felaktigheter i våra jämförelser

Vi tar felaktigheter i våra jämförelser på största allvar.

Pengy hämtar automatiskt in data från samtliga aktörer på marknaden och verifierar denna varje dag.

Om du mot förmodan hittar något som inte är korrekt, tveka inte att höra av er till oss så åtgärdar vi det omedelbart.

Kontakta oss

Behöver du kontakta oss gör du det enklast via vårt kontaktformulär. Skriv in dina uppgifter så återkommer vi till dig snarast.

Observera att Pengy inte kan hjälpa dig angående dina lån eller tjänster hos din nuvarande aktör. Pengy jämför endast marknadens tjänster och har inte tillgång till dina personuppgifter eller tjänster.

Ta kontakt med din leverantör om du har frågor gällande dina aktiva tjänster.

Hur mycket vill du låna?

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram