Låna 4000 kr

Låna 4000 kr snabbt och enkelt med vår lånjämförelse.

Om du är i behov av att låna 4000 kr bör du jämföra innan du lånar. Kostnader mellan lån skiljer sig avsevärt så det lönar sig att jämföra lånen innan du ansöker om att låna 4000 kr.

Så fungerar det

Använd vår jämförelse och filtrera fram det lån som passar ditt behov. Välj den summa du behöver låna och välj återbetalningsperiod. När du är nöjd med ditt val kan du granska långivarens avgifter. Tryck på "Ansök nu" för att gå till långivarens webbplats för att slutföra ansökan.

Lån med betalningsanmärkningar

Om du har betalningsanmärkningar är det svårare att få ett lån. Vår jämförelse hjälper dig hitta långivare som accepterar betalningsanmärkningar. Kryssa i valet så filtreras samtliga långivare som inte godkänner lån med betalningsanmärkningar bort så att du inte behöver ansöka hos dem i onödan.

Tänk på att långivaren kan neka trots att de godkänner lån med betalningsanmärkningar beroende på om du har många anmärkningar, stora belopp eller nyligen registrerade.

Har du ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden är det ännu svårare att få ett lån beviljat.

Hur mycket vill du låna?

Jämför lån nu

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram