Sms Pengar

SMS Pengar är en långivare för snabblån som varit aktiv sedan 2007.

Hos SMS Pengar kan du låna i form av en kontokredit. En kontokredit är som ett kreditkort på internet. Du ansöker om en kreditgräns och kan välja hur mycket du vill ta ut åt gången. Därefter betalar du avgifter och månadsränta på det belånade beloppet.

SMS Pengar har en modern och funktionell hemsida där du kan logga in på ditt konto för att se dina låneuppgifter. SMS Pengar stödjer även BankID som en säker inloggningsmetod.

Hos SMS Pengar kan du återbetala ditt lån på dina villkor. Med ett flexibelt återbetalningssystem väljer du själv hur mycket du vill betala tillbaka varje månad. Dock finns en minimumnivå som måste betalas tillbaka varje månad. Minimumnivån beror på hur stor aktiv skulden är.

SMS Pengar har en snabb utbetalning tack vare sitt breda stöd för olika banker. Om du har en av bankerna som SMS Pengar stödjer kan du får utbetalning samma dag. En urval av de banker som SMS Pengar använder är Danske Bank, Forex Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandiabanken och Swedbank.

SMS Pengar är en väletablerad och seriös långivare.

Gå till ansökan

Öppettider

Måndag08:00-18:00
Tisdag08:00-18:00
Onsdag08:00-18:00
Torsdag08:00-18:00
Fredag08:00-18:00
Lördag10:00-14:00
Söndag10:00-14:00

Kontaktuppgifter

info@smspengar.nu
018 - 71 00 02
Gå till hemsida
GF Money Consumer Finance AB
Östra ågatan 31
753 22 Uppsala
Sverige
Organisationsnummer: 556876-2578
Svenskt företag
Registrerat hos Finansinspektionen
Jämför med andra långivare
Gå till ansökan

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram