Expresskredit

Expresskredit tillhandahåller snabblån i form av en kontokredit. Expresskredit har funnits på marknaden sedan 2008 och är en seriös långivare. Med en kontokredit från Expresskredit kan du själv kan välja hur mycket pengar du vill låna. Du betalar endast ränta på det lånade beloppet och bestämmer hur snabbt du vill betala tillbaka lånet. Expresskredit är under tillsyn av Finansinspektionen som konsumentkreditinstitut. Läs vår recension nedan av Expresskredit om du vill veta mer.

Pengy har gjort en omfattande undersökning för kreditgivaren Expresskredit. Vi har granskat bolagets bakgrund, historik, alla avgifter och villkor för att säkerställa att det är en seriös aktör bakom varumärket.

På Pengy listar vi endast seriösa aktörer för att du skall känna dig trygg innan du lånar. Undvik att ansöka om lån hos okända företag och varumärken som endast existerar för att stjäla din identitet.

Etablerad sedan 2008
Godkänner betalningsanmärkningar
Ingen UC
Snabbt och smidigt
Bra betyg av kunder
Uttagsavgift
Gå till ansökan

Öppettider

Måndag08:00 - 18:00
Tisdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 18:00
Torsdag08:00 - 18:00
Fredag08:00 - 18:00
Lördag10:00 - 14:00
Söndag10:00 - 14:00

Kontaktuppgifter

info@expresskredit.se
018 - 71 00 03
Gå till hemsida
GF Money Consumer Finance AB
Östra ågatan 31
753 22 Uppsala
Sverige
Organisationsnummer: 556876-2578
Svenskt företag
Registrerat hos Finansinspektionen
Jämför med andra långivare
Gå till ansökan

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram