Låna 1000 kr

Behöver du låna 1000 kr? Hos Pengy kan du jämföra alla seriösa långivare i Sverige. Nedan hittar du samtliga långivare som tillhandahåller lån så lågt som 1000 kr.

Om du har betalningsanmärkningar kan du filtrera fram långivare som godkänner ansökningar med betalningsanmärkning. Om du vill låna lägre summor rekommenderar vi en långivare som inte tar en UC. Det gör att en kreditupplysning inte syns hos storbankerna och det sänker inte din kreditvärdighet.

Långivare som inte använder UC använder andra kreditupplysningsbolag som inte registrerar kreditupplysningen och påverkar inte din kreditvärdighet.

De flesta lån runt 1000 kr är kontokrediter. En kontokredit är som ett kreditkort på internet, där du har ett tak på hur mycket du kan låna. Du bestämmer själv hur mycket av krediten du vill ta ut och betalar sedan ränta och avgifter på det belånade beloppet.

Jämför alltid innan du lånar! Det skiljer flera tusenlappar i avgifter från en långivare till en annan. Läs alltid villkoren och prislistan innan du ansöker om ett lån!

Hur mycket vill du låna?

Jämför lån nu

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram