Låna 3000 kr

Låna 3000 kr snabbt och enkelt med vår lånjämförelse.

Om du är i behov av att låna 3000 kr snabbt hjälper Pengy dig hitta det bästa lånet efter dina villkor.

De flesta lån på 3000 kr är så kallade kontokrediter eller snabblån. Det innebär att du ansöker om en kreditgräns som ett kreditkort. Därefter kan du själv välja att ta ut så mycket du behöver åt gången och väljer själv när du vill betala tillbaka. Du betalar månadsränta på det belopp du valt att ta ut.

I vår jämförelse hittar du Sveriges bästa kontokrediter/snabblån.

Har du betalningsanmärkningar kan du filtrera fram långivare som godkänner betalningsanmärkningar.

Vill du att långivaren inte skall ta en kreditupplysning via UC kan du även filtrera bort långivare som gör det. Dessa långivare använder andra kreditupplysningsbolag och då syns inte din kreditupplysning när du ansöker om framtida lån hos din vanliga bank.

Tänk på att jämföra den effektiva räntan innan du ansöker om lån. Det visar den totala kostnaden inklusive alla avgifter för lånet.

Hur mycket vill du låna?

Jämför lån nu

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram