Jämför Lån

Jämför lån snabbt och enkelt med vår jämförelsetjänst. Pengy har samlat alla seriösa långivare i Sverige i en och samma jämförelse så att du enkelt kan hitta det bästa lånet för dig.

Fyll i hur mycket du vill låna och hur länge. Har du betalningsanmärkningar kryssar du i valet och om du inte vill att långivaren tar en kreditupplysning via UC, som kan påverka din kreditvärdighet kan du även välja det.

För att hitta det bästa lånet för dig, se över samtliga kostnader i form av uppläggningsavgift, aviavgifter och ränta. Den effektiva räntan hjälper dig att räkna ut vilket lån som har lägst totala kostnad inklusive alla avgifter.

Jämför lån enkelt och snabbt

Att jämföra lån är på Pengy är enkelt och snabbt. Jämför alltid innan du lånar för att undvika dyra kostnader.

Vårt mål med Pengy är att du alltid skall enkelt och snabbt hitta det absolut bästa lånet på den svenska marknaden i en enkel och användbar jämförelse.

Så här gör du för att jämföra lån och hitta ett lån som passar dig.

  1. Ange hur mycket du vill låna med hjälp av textrutan eller dra i reglaget.
  2. Ange hur länge du behöver låna. Detta valet syns inte på snabblån i form av kontokrediter för att löptiden där är flexibel och du väljer själv när du vill betala tillbaka lånet.
  3. Klicka i extra val om du har betalningsanmärkningar. Då filtrerar Pengy bort alla långivare som inte godkänner lån med betalningsanmärkningar så att du inte gör en ansökan i onödan.
  4. Vill du låna utan ett en kreditupplysning via UC tas klickar du i filtret "Ingen UC". Många kreditupplysningar hos UC kan sänka din kreditvärdighet och göra det svårare att få lån i framtiden.
  5. En lista på matchande långivare visas där du kan se den effektiva räntan. Jämför lån mot effektiva räntan bland långivare för att hitta lånet med den lägsta totala kostnaden.
  6. Klicka på "Mer information" för att se samtliga kostnader på lånet, i form av uppläggningsavgifter, aviavgifter, uttagsavgifter och andra villkor.
  7. När du jämfört alla lån och är nöjd klickar du på "Ansök nu" för att gå till långivarens webbplats och slutför sedan ansökan. Svårare än så är det inte!

Hur mycket vill du låna?

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Ekonomitips

Visa alla ekonomitips
Jämför lån nu
Pengy är en kostnadsfri jämförelsetjänst för lån som samlar alla Sveriges långivare i en och samma jämförelse. Pengy är inte en långivare och lånar inte ut pengar. Har du frågor gällande ett lån du ansökt eller blivit godkänd ber vi dig ta kontakt med din långivare. Kontaktuppgifter för respektive långivare kan du hitta på deras webbplatser. Pengy får ersättning från samarbetspartners om du väljer att teckna ett avtal. Vårt mål är att ha en opartisk jämförelse mellan alla aktörer i Sverige så att du som konsument hittar det bästa valet. Dock skall hela sajten betraktas som en annons där Pengy eventuellt kan få ersättning för samarbeten för förmedlade kunder eller inlägg i vår blogg. Tänk på att SMS lån är en högkostnadskredit och att du alltid ser till att ha pengar att betala tillbaka när lånet löper ut. När du använder vår tjänst godkänner du vår integritetspolicy och cookiepolicy. Jämför alltid med Pengy innan du skall låna pengar!
Copyright © Pengy. Alla rättigheter reserverade. Läs fullständiga villkor för användning av tjänsten.
2024-02-14
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram